Месомелачка

Месомелачка

View as Grid List
Sort by

Месомелачка Bosch MFW2510W

179,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW2515W

249,00 лв. 211,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW2517W

279,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW2520W

199,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW3910W

239,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW3X15B

319,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW3X15W

319,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW3X17B

369,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW45020

249,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW67440

359,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW67450

369,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW68640

429,00 лв.

Месомелачка Bosch MFW68660

479,00 лв.

Уред за мелене на месо Gorenje MG1602W

149,00 лв. 129,00 лв.

Уред за мелене на месо Gorenje MG1802SJW

249,00 лв. 199,00 лв.

Уред за мелене на месо Gorenje MG2502SJX

369,00 лв. 319,00 лв.