X

За Нас

Фирмата е създадена 1992г. Има  изградена магазинна мрежа в гр. Разград и гр.Търговище . Магазини за домакински електроуреди, аудио и видео, климатична техника, мебели и обзавеждане. Основен приоритет на магазините е да отговори на потребителското търсене, като представя богат асортимент от продукти на клиентите си, с гарантирано качество, актуална пазарна цена, осигурена сервизна поддръжка и отговарящи на най-новите тенденции в света на бялата и черна техника. За да задоволят потребителския интерес, фирмата предлага промоционални цени на много от уредите.

В магазините се предлага голямо разнообразие от водещите марки в областта на битовата електроника и електротехника – 

 LG, Indesit, Ariston, Gorenje, Bosch, Whirlpool и много други.

Също така ние  предлагаме кухненско обзавеждане, детско обзавеждане, мека мебел, офис обазвеждане, тапицирана мебел , обзавеждане за хотели и ресторанти в България. Наши партньори са големи производители от Полша, Турция, Сърбия,Русия както и Български производители на мебели и обзавеждане

За удобство на своите клиенти, Техно Рай предлага безплатна доставка по домовете. За клиентите се предлагат извънредно облекчени условия при покупка на лизинг (за 15 мин. и над 90% одобрение на кандидатстващите). Покупка с всички видове кредитни и дебитни карти през посттерминали.